03 mai 2011

PROM

På lørdag var det prom, det var helt fantastisk gøy! Var ut av huset ti på morgenen for å fikse alt slags små ting som å fikse negler, hente boutineer (blomsten gutten har på jakken) og sånne små ting. Halv to kjørte vi til Avada hvor jeg fikk håret og sminken gjort. Ble veldig fornøyd med resultatet! Når vi kom hjem hadde vi 20 min på oss før guttene kom for å hente oss så da var det på med kjolen og siste finish med sminke. Mamma var selvfølgelig med på skype :) Da guttene hentet oss ble det noen bilder med bare meg, patty og datene våre før vi kjørte til Siri hvor resten av gruppen var for å ta bilder. Vi var 20 + personer i gruppen så du kan tenke deg hvor mange folk det var der, alle parene pluss alle foreldrene som knipset vilt.

Når bildene var unnagjort kjørte vi til resturangen der vi skulle spise. Det var veldig skuffende, var en liten bistro som ikke var veldig "promish". De var sen med maten og når alle andre hadde fått maten sin som også var 40 min for sen satt jeg uten noen ting i 15 min ekstra før de kom ut med en eller annen slags ekkel kylling. Plukket litt i maten før det var en do pause, da jeg og patty kom opp igjen var hele gruppen borte og datene våre stod der klar til å dra til dansen med tanke på at vi var 40 min for sene allerede.

På vei ut til bilen fikk jeg jakken til Landon og han åpnet alle dørene mine. Ganske stas med en sånn kveld, skal ikke klage. På selve dansen var det masse folk og musikken dundret i ørene. Amerikanske danser er litt anderledes enn det vi har i Norge. Her er det ikke snakk om noe gøy morsom dansing, her går det i grinding. Det vil si jenta står foran gutten og vrikker hoftene frem og tilbake. Det er selfølgelig flere typer av grinding hvor noen har det gøy og vrikker litt frem og tilbake, til de som danser skikkelig dirty og har så og si tørr sex på gulvet. Uansett hvilken type så kan jeg si ganske sikkert at det er en treningsøkt i seg selv! Fy søren så sliten og ekkel jeg følte meg etterpå, klam og varm .. ugh..

Når selve danse nermet seg slutt ble prom king og queen kåret. Det ble selfølgelig den kuleste fyren og den mest populære hotte jenta på skolen. Veldig typisk highschool. Dansen varte fra 8-11 så ikke så alt for lenge. Det er egentlig "After prom" som er det store med prom. Det er foreldrene som arangerer masse leker osv i gymsalen på skolen hvor alle ungdommene går etter selve dansen. Temaet var Casino så de hadde store terningen, pokerbord, minute to win it leker, hoppeslott/hinderløype, photobooth og masse annet gøy! Selve dansen var ikke i gymen da men på et fint hotell.

Etter afterprom kjørte vi til en kamerats hus og så en film. Var ikke hjemme før 05:30! Da var det rett i seng. Smart som jeg er så drakk jeg en energidrikk i fire tiden så jeg hadde null kjangs til å få sove. Sovnet sikkert i halv 7 tiden og våknet klokken 11. Følte jeg hadde verdens største hangover. Gikk bare rundt i huset og daffet hele dagen, spiste snop og så tv.

Det var en helt utrolig kveld fylt med en hel del dansing og latter! Er også kjekt når alle pynter seg og virkelig ser ut som prinsesser hele jengen og alle guttene er i dress. Her går de helt ut, er ti ganger bedre enn i Norge. Er trist at det er over, skulle ønske jeg kunne gjort det igjen. Var så utrolig mye mer som skjedde den kvelden men har fortsatt ikke fått nok søvn så sovner over macen her jeg sitter. Får ta en mer detaljert historie en annen gang.

VAR UTEN TVIL en av de beste kveldene jeg har hatt her borte!!!!













En liten smakebit av alle de tusen bildene som ble tatt på lørdag

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

:-)